Cosmetice

Cosmetice: şampon uscat, spray autobronzant, ulei migdale

1. Şamponul uscat spray Balea:

balea_sampon_uscat

L-am cumpărat la promoţie, 4,5 lei, l-am folosit de câteva ori, e bun pentru situaţii de urgenţă când nu aveţi timp să spălaţi părul. Aplicaţi la rădăcină şi periaţi apoi părul.

2. Loţiunea de corp de la Victoria's Secret - Coconut Passion miroase extraordinar, se aplică foarte uşor şi întră imediat în piele.

Victoria_coconut

3. Spray-ul autobronzant de la Sun Dance

autobronzant

Mult timp am evitat să folosesc creme autobronzante pentru că rămâneam cu pete. Am găsit acest spray şi am zis să mai încerc încă o dată. Se aplică foarte uşor, iar dacă veţi aplica un singur strat va fi foarte discret. recomand să aplicaţi al doilea strat la câteva zile să nu vă treziţi cu dâre de bronz. 🙂 Costă în jur de 11 lei, nu e o investiţie prea mare, merită încercat dacă nici voi nu aţi reuşit să vă "bronzaţi uniform".

4. Uleiul de migdale

Eu îl recomand sub orice formă, l-am găsit la Auchan cu 6,5 lei - 100 ml. Acest ulei ar trebui să fie printre cosmeticele voastre pentru masaj. Îl puteţi aplica direct pe piele după baie sau în diferite măşti pentru corp.

https://www.youtube.com/watch?v=Bfrt_fytejI


Trucuri pentru buze cu mai mult volum

Vă propun câteva metode simple pentru a crea volum buzelor.

Uleiurile esenţiale de mentă sau de scorţişoară sunt printre preferatele mele. Uleiul de mentă stimulează circulaţia sângelui şi va lăsa o senzaţie foarte răcoritoare, iar uleiul de scorţişoară va aduce aroma sa plăcută şi va crea volum buzelor.

 

 ulei-esential-de-mentaulei-esential-scortisoara

Dacă aveţi scorţişoară măcinată acasă şi puţină miere, puteţi face o mască plăcută pentru buze, vă prezint în clipul de mai jos această mască.

Încercăm împreună miere cu scorţişoară sau puţin chili? 🙂

Dacă aţi folosit unul dintre luciurile de buze pe bază de piper sau chili, înseamnă că ştiţi senzaţia puternică pe care o veţi simţi imediat ce veţi aplica soluţia cu apă şi chili. Buzele se vor simţi mai pline imediat şi se vor înroşi. Dacă merită efortul... voi să îmi spuneţi, eu doar vă propun metode. 😉

Dacă vreţi să aveţi în geantă mereu la voi un balsam de buze pentru volum, vă recomand Pouty Lipzz (costă în jur de 100 de lei) poutylipzz

sau  luciul de buze pentru volum de la Avon (costă în jur de 20 de lei) .luciu_de_buze_pentru_volum_pink_pucker

Ce metodă vi se pare mai eficientă?

https://www.youtube.com/watch?v=fzlTeGwhBPs


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *