Review Borghese (Age Defying Complex), Korres (Jasmine Body Butter), Bare Escentuals (Jasmine Tea), Pupa (New Chic)

Revin cu impresiile despre produsele comandate de pe site-ul strawberrynet.com.
Strawberrynet

1. Borghese  – Age Defying Complex (Advanced Serum For Face & Neck) Complex Anti Îmbătrânire (Ser Avansat Pentru Față și Gât) 50ml

Borghese Age Defying

 

Am alicat acest ser în fiecare zi, timp de aproximativ două săptămâni. Are o textură bună, intră imediat în piele. Dimineaţa, aplicat înainte de crema hidratantă, ajută la uniformizarea fondului de ten. Pentru că iarna am tenul mai uscat, folosesc o cantitate mai mare de cremă înainte de a aplica fondul de ten, pentru a evita acele cojiţe de piele uscată care apar uneori pe frunte.

Îmi place foarte mult acest ser, aproape sigur îl voi comanda din nou.

 

2. Korres -Jasmine Body Butter (Unt de Corp cu Iasomie ) 235ml

Korres Boddy Butter Jasmine
Untul de corp de la Korres este foarte hidratant, este potrivit pentru sezonul rece. Totuşi, mirosul este prea puternic pentru gustul meu, aş fi preferat un miros mai suav, discret.
3. Pupa – New Chic Brilliant Lipstick (Ruj Nou Chic Briliant # 22)
Pupa Newchic 22
Rujul de la Pupa este grozav, este uşor cremos, astfel nu mai este necesar să folosesc şi balsam de buze, culoarea îmi place la nebunie.
4. Bare Escentuals i.d. BareMinerals Glimpse – Jasmine Tea (Ceai de Iasomie )
Bare Minerals Jasmine tea
Fardul de la Bare Escentuals se aplică foarte uşor pe pleoape, nunaţa este foarte plăcută, folosesc acest fard în combinaţie cu alte farduri puţin mai inchise.
Video Unboxing StrawberryNet

3 comentarii la „Review Borghese (Age Defying Complex), Korres (Jasmine Body Butter), Bare Escentuals (Jasmine Tea), Pupa (New Chic)

  • martie 9, 2015 la 9:28 PM
    Permalink

    Simona, am cumpărat aceste produse cu un discount destul de mare, serul, de exemplu, l-am luat cu 70% reducere. 🙂 Sunt abonată la newletterul lor şi primesc notificări când sunt la ofertă diferite produse.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *